Onze psychologen

Hannie Cremers Kim Verhoef

Wanneer u last heeft van psychische problemen, kunt u zich wenden tot een eerstelijns psycholoog. U kunt daarbij denken aan depressiviteit, rouwproblematiek of angsten. Maar ook levensfase problematiek of het verwerken van ingrijpende gebeurtenissen behoren tot de voorbeelden.

In het eerste gesprek worden uw problemen in kaart gebracht en wordt een diagnose gesteld. Aan de hand hiervan wordt probleemgericht aan een oplossing gewerkt.
Gemiddeld betreft dit 8 gesprekken van 45 minuten.

Psycholoog Hanny Cremers van Psychologenpraktijk Voerendaal houdt spreekuur in Bocholtz. Uitsluitend volgens afspraak op dinsdag tussen 13.00 uur - 17.00 uur in het Welzijns Medisch Centrum Bocholtz.

Psycholoog Kim Verhoef van Psychologenpraktijk Voerendaal houdt spreekuur in Bocholtz. Uitsluitend volgens afspraak op dinsdag tussen 8.00 uur en 12.30 uur en op vrijdag van 8.00 uur tot 16.30 uur in het Welzijns Medisch Centrum te Bocholtz.

Wanneer het uw voorkeur heeft om van de spreekuren in Voerendaal gebruik te maken, kunt u dit aangeven bij het secretariaat. Zij zullen u dan alternatieven voorleggen.

Afspraken voor de spreekuren in Bocholtz of in Voerendaal maakt u altijd via het secretariaat van Psychologenpraktijk Voerendaal, gevestigd aan het O.L. Vrouweplein 20,
telefoon 045 575 23 90.

Bij Psychologenpraktijk Voerendaal kunt u terecht voor psychologisch onderzoek, adviesgesprekken, psychologische behandeling en/of psychotherapie.