De praktijk


Tandartspraktijk Bocholtz is gevestigd in het Welzijns Medisch Centrum Bocholtz.

CORONAVIRUS EN UW BEHANDELING

BESTE PATIENTEN,

NAAR AANLEIDING VAN DE BERICHTGEVING VAN DE OVERHEID MET BETREKKING TOT HET COVID-19 VIRUS (coronavirus) BEHANDELEN WIJ ALLEEN SPOEDGEVALLEN VOOR INGESCHREVEN PATIENTEN.
Alle reguliere afspraken tot 6 april worden geannuleerd. Voor vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op onze gebruikelijke openingstijden. Krijgt u dan het antwoordapparaat aan de lijn, luister het bericht dan helemaal af.
IS ER SPRAKE VAN EEN SPOEDGEVAL, LET DAN OP HET VOLGENDE:
We vragen u vriendelijk doch dringend niet naar de Praktijk te komen en telefonisch met ons te overleggen indien één van de volgende situaties van toepassing is:
- u bent zelf COVID-19 patiënt;
- u bent huisgenoot van een bewezen COVID-19 patiënt;
- u heeft klachten als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn, verhoging of koorts;
- u bent de afgelopen 14 dagen in een regio in Nederland of land met wijdverspreid voorkomen van Corona geweest.
IN GEVAL VAN TRAUMA, ACUTE TANDPIJN OF NABLOEDING WORDT U, BIJ AFWEZIGHEID VAN SYMPTOMEN VAN HET CORONAVIRUS, IN ONZE EIGEN PRAKTIJK GEHOLPEN.
MOCHTEN ER WEL SYMPTOMEN VAN HET CORONAVIRUS BIJ U AANWEZIG ZIJN EN U HEBT TANDHEELKUNDIGE HULP NODIG BEL ONS DAN ( KOM DUS NIET NAAR DE PRAKTIJK ) , WAARNA WIJ DAN VOOR U EEN AFSPRAAK IN HET ZIEKENHUIS MAKEN WAAR DE JUISTE MAATREGELEN ZIJN GENOMEN OM U TE BEHANDELEN.

Wij hopen op uw begrip hiervoor.
.
Tandartsenpraktijk Bocholtz is een algemene tandartsenpraktijk waar alle facetten van de moderne tandheelkunde uitgeoefend worden. In onze praktijk streven wij er met ons team naar om u zo optimaal mogelijk tandheelkundige zorg te bieden.
Voor bijzondere tandheelkundige zorg werken wij nauw samen met diverse tandheelkundige specialisten uit de regio.

Wij vinden het belangrijk dat onze patiënten zich op hun gemak voelen en goed geïnformeerd worden. Wij hechten er veel waarde aan dat u vertrouwen heeft in onze tandheelkundige zorgverlening. Onze nascholing voldoet aan de eisen van het Kwaliteitsregister Tandartsen. Wij besteden bijzondere aandacht aan de behandeling van kinderen.

In onze praktijk wordt gestreefd naar een hoge kwaliteit van zorgverlening en goede organisatie van het werk.
De tandartsassistentes zijn gekwalificeerd om bepaalde tandheelkundige werkzaamheden zelfstandig uit te voeren.

Tandarts Bartelt is sinds 1995 verbonden aan het Welzijns Medisch Centrum Bocholtz. ‘Het is een bewuste keuze geweest om mijn praktijk in een gezondheidscentrum te vestigen. Het voordeel is dat je met andere disciplines samenwerkt waardoor de lijnen kort zijn voor onderling overleg. Samen gezondheidswinst realiseren, dat is wat hulpverleners wensen‘ aldus tandarts Bartelt. De onderlinge samenwerking tussen huisarts, praktijkondersteuner en tandarts zou versterkt kunnen worden door een gemeenschappelijk project ‘mondzorg en diabetes‘ te starten. Lees in dit artikel over het belang van extra mondverzorging bij diabeten.

Tandartsenpraktijk Bocholtz gaat zorgvuldig om met uw privacy. Lees hier onze Privacy Verklaring.

Uw tandarts

Tandarts Mw. Dr. S.G.E. Bartelt,
Kommerstraat 51
6351 ES Bocholtz

Praktijknummer: 045 544 12 36